(untitled) (Levende Talen Magazine, 1989)
Themanummer ’Kennis van en inzicht in’ ... literatuuronderwijs Literatuuronderwijs, een vat vol tegenstrijdigheden. Doelstellingen en toetsing. Dick Koldijk 717 Het literatuuronderwijs moderne vreemde talen, doelstellingen, de canon en het literatuurboek (Duits). Dick Koldijk 719 Alsof de tijd heeft stilgestaan. Koos Hawinkels 726 Kennis van en inzicht in literatuur: hoe bereiken we dat? Alie Toussaint 732 Lezen voor de lijst, de lust en het leven. Ton Smulders 740 De meer leerlinggerichte benadering als het basisprincipe voor het literatuuronderwijs Duits. Eus Schalkwijk 746 Reader response criticism: onderwijs in het boeiendst denkbare onderwerp. Joop Dirksen 749 Wat doen we met de reacties van de leerlingen op literatuur? Een waaier van ideeën. Cor Geljon, Tanja Janssen, Wam de Moor 757 Eigentlich möchte ich nirgendwo anders leben. Imke Barth 764