(untitled) (Levende Talen Magazine, 2019)
Op de website van Levende Talen, <www.levendetalen.nl>, staat veel interessants en bruikbaars. Keurig per taal georganiseerd – waarbij ook kleine schooltalen als Arabisch zich niet onbetuigd laten.