(untitled) (Levende Talen Magazine, 2019)
Waarom kunnen sommige leerlingen in de les geen vijf minuten hun aandacht erbij houden, maar wel urenlang geconcentreerd een spel spelen? Kunnen we spelprincipes gebruiken om ons lesontwerp te verbeteren?