(untitled) (Levende Talen Magazine, 2019)
De Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland ontwikkelde een doorlopende leerlijn die zichtbaar maakt hoe de complexiteit van het onderwijs Nederlands toeneemt van basisschool tot en met eind voortgezet onderwijs.