(untitled) (Levende Talen Magazine, 2019)
Jeugd- en jongerenliteratuur. Over Schemerwerelden: Britse en Ierse volksverhalen (Kevin Crossley-Holland), Aquila (Ursula Poznanski) en Sophie: Met jou wil ik mijn dagboek delen (Jean-Philippe Rieu).