(untitled) (Levende Talen Magazine, 2019)
Door de sterke groei van het tweetalig onderwijs wordt CLIL steeds vaker toegepast in de lessen op het voortgezet onderwijs. Om de kwaliteit van deze lessen te waarborgen kunnen docenten een nieuw ontwikkeld observatieformulier gebruiken.