(untitled) (Levende Talen Magazine, 2020)
Na de rare maanden voor de zomer wordt hopelijk alles weer een beetje normaler de komende tijd. En leren we ook de vruchten te plukken van de ervaringen met ICT die we hebben opgedaan.