(untitled) (Levende Talen Magazine, 2020)
Lesidee. Creatief schrijven mag zich in warme belangstelling verheugen. Maar hoe beoordeel je deze opdrachten? De rode pen moet in ieder geval achterwege blijven. Ofwel: feedback in plaats van beoordeling.