Volledige integratie van literatuur; Ervaringen uit de nascholing - Mulder, Jan (Levende Talen Magazine, 1998)
Jan Mulder reist stad en land af met zijn nascholingscursus ’Literatuur in het studiehuis’. Wat hem de laatste tijd opvalt, is dat steeds meer scholen besluiten tot de volledige integratie van literatuur. De gastredactie vroeg hem over zijn ervaringen in dit nummer te rapporteren en suggesties te geven aan talensecties die overwegen om in één keer de grote sprong te wagen naar een gezamenlijk vak literatuur met een aparte sectie.