De onderzoekende docent: Systematisch aan de slag met onderwijsverbetering - Ruiter, Liesbeth de (Levende Talen Magazine, 2018)
Onderzoek doen biedt voor docenten een unieke mogelijkheid om te leren in en van de praktijk, met als doel zelf een betere docent te worden en bij te dragen aan onderwijsvernieuwing in de school. Wat levert onderzoek nu precies op voor deze doelgroep, en wat zijn succesfactoren en knelpunten? Liesbeth de Ruiter zoekt een antwoord op die vragen vanuit haar perspectief als onderzoeksbegeleider op een hbo-masteropleiding tot eerstegraadsdocent. <!– @font-face font-family: "Verdana"; @font-face font-family: "Cambria"; @font-face font-family: "QuadraatSans-Regular"; @font-face font-family: "Open Sans"; p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; color: rgb(0, 157, 224); font-weight: bold; p.Basisalinea, li.Basisalinea, div.Basisalinea margin: 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 13pt; font-size: 10pt; font-family: QuadraatSans-Regular; color: black; div.Section1 –>