De invloed van de lerarenopleiding: Sterke of zwakke interventie? - Graus, Johan (Levende Talen Magazine, 2019)
Als je invloed wilt uitoefenen op het onderwijs, dan lijkt de lerarenopleiding het instrument bij uitstek hiervoor. De praktijk is echter weerbarstiger.