Sterrenstof: hoe popliedjes je lessen Nederlands kunnen verrijken - Dumont, Maurice (Levende Talen Magazine, 2013)
Poëzie lijkt nog maar weinig aandacht te krijgen in de lessen Nederlands. Het grondig analyseren van popteksten kan echter een interessante invalshoek zijn voor laagdrempelige poëzielessen en uitdagende taallessen in het algemeen.