Werken met actualiteit in de klas (Levende Talen Magazine, 2015)
Actuele bronnen zijn niet alleen geschikt voor vakken als geschiedenis en aardrijkskunde, maar bieden juist ook aanknopingspunten om een goede les Nederlands mee te geven.