Schrijfvaardigheid in de bovenbouw havo/vwo; Themanummer (Levende Talen Magazine, 1990)
ThemanummerSchrijfvaardigheid in de bovenbouw havo/vwoSchrijfvaardigheid in de bovenbouw havo/vwo. Ten geleide. Antoine Braet en Hans Hulshof 217Meer dan opstellen. Docenten Nederlands over schrijfvaardigheid in de bovenbouw en het eindexamenprogramma havo/vwo. Antoine Braet 219Schrijfvaardigheid getoetst in het centraal schriftelijk eindexamen. Huubvan den Bergh 225Wordt het opstel nu echt afgeschaft? Kees de Glopper en Erik van Schooten 230Pleidooi voor het opstel. K.L. Poll 236Een nieuw examen stelvaardigheid Nederlands. Gert Rijlaarsdam 238Schrijfvaardigheid in de moderne vreemde talen. Wat moeten we ermee? Manon van der Laaken 245Revisie en zelfcorrectie bij het schrijven in een vreemde taal. LydiusNienhuis 248E-mail: een nieuwe impuls voor het schrijfonderwijs? Noortje Jacobs-Hessing, Irma van der Neut, Saskia Terwindt 251