Werken met en aan Eclair (Levende Talen Magazine, 1989)
In Levende Talen 404 van oktober 1985 en in Levende Talen 415 van november 1986 heb ik verslag gedaan van het werk van de Haarlemse Werkgroep Frans. In dit slotartikel wordt verteld hoe deze door ons uit Engeland geïmporteerde leergang Frans in de vijf achter ons liggende jaren is veranderd en aangepast aan de door ons, docenten Frans van de werkgroep, aan een leergang gestelde eisen.