De website van Levende Talen (Levende Talen Magazine, 2019)
Op de website van Levende Talen, , staat veel interessants en bruikbaars. Keurig per taal georganiseerd – waarbij ook kleine schooltalen als Arabisch zich niet onbetuigd laten.