Een scanner die overtuigt: Over een didactisch instrument voor de analyse en beoordeling van argumentatief taalgebruik (Levende Talen Magazine, 2019)
De overtuigenskracht bepalen, hoe doe je dat? Een team docenten en een hoogleraar hebben een instrument hiervoor ontwikkeld.