Publiekslievelingen: Nieuwe verhalen van drie veelgelezen en bekroonde Nederlandse schrijvers (Levende Talen Magazine, 2019)
Jeugd- en jongerenliteratuur. Rob van Veen over Bizar, H@ck en Moordgeheim.