Drie prachtige romans die een tijdsbeeld geven van nu en het recente verleden (Levende Talen Magazine, 2019)
Jeugd- en jongerenliteratuur. Gerard Koster over The parade, Daisy Jones & the Six en Dear Martin. Veel scholen denken na over geschikte boeken voor de leeslijst, maar leerlingen komen toch vaak met de geijkte titels. Het aanbieden van recente boeken kan een uitkomst bieden. Vanaf juni 2019  een rubriek in LTM met onlangs verschenen Engelse titels voor de leeslijst.