Schoolexamen Fries herschreven door leerling (Levende Talen Magazine, 2019)
Een bijeenkomst van Leerlingen voor de Toekomst in het voorjaar van 2017 in Utrecht heeft geresulteerd in een nieuw programma voor de schoolexamens voor het vak Fryske taal en kultuer op het Drachtster Lyceum (onderdeel van OSG Singelland) in Drachten.