De toekomst van het talenonderwijs ligt in handen van de lio’s: Een inhoudsrijke Landelijke LIO-dag 2019 (Levende Talen Magazine, 2019)
Verslag van de studiedag voor Leraren in Opleiding op 25 maart 2019. Op deze studiedag raakten zij geïnspireerd door de inhoudsrijke workshops van hun opleiders en kwamen zelf ook met creatieve ideeën om hun leerlingen te inspireren voor hun vak. Ze hebben nu gezien hoe onderwijsvernieuwingen er in de praktijk uit kunnen zien en konden ervaren wat er op studiedagen als deze te halen valt.