Le français enjeu: Impressies van het congres Frans (Levende Talen Magazine, 2019)
Het vijftiende nationale congres voor docenten Frans in Noordwijkerhout, dat gehouden werd op 22 en 23 maart, stond in het teken van le français enjeu. Een uitstekend thema. Het streven is immers om de leerlingen zo goed mogelijk Frans te leren binnen de uitdagende kaders die het systeem ons biedt.