De Jonge Jury 2019, een jeugdroman uit Canada en debutanten van eigen bodem (Levende Talen Magazine, 2019)
In juni vond in Utrecht de prijsuitreiking plaats van de Jonge Jury. Een korte terugblik voor wie er niet bij was. Verder aandacht voor het nieuwste boek van de Canadese Susin Nielsen, die met Adres onbekend een sprankelende jeugdroman schreef. Tot slot een korte bespreking van Lef, een beklemmend verhaal van een debuterend schrijfster uit eigen land, Erna Barth.