Computational thinking (en wat we daar al mee doen) (Levende Talen Magazine, 2019)
Een van de nieuwe ‘buzzwords’ in het onderwijs is computational thinking. Maar wat moeten wij als talendocenten daarmee? Toch verdient het onze aandacht, al was het alleen maar omdat digitale geletterdheid een rol speelt bij alle vakken.