Uitval onder de loep: Een interculturele analyse van een hbo-lerarenopleiding (Levende Talen Magazine, 2020)
Het Nederlandse onderwijssysteem is voor ons een vanzelfsprekendheid. Maar hoe ziet het eruit vanuit een buitenlands perspectief?