De verschrikkingen van de oorlog, bezien door de ogen van een onschuldig kind: Twee oorlogsverhalen (Levende Talen Magazine, 2020)
Jeugd- en jongerenliteratuur. Besproken zijn: van Emma Carroll Geheimen van de vuurtoren en van Robert Innocenti  Rose Blanche.