Meer vakinhoud graag! Samenleving vraag om meer dan taalvaardigheid alleen (Levende Talen Magazine, 2020)
Het huidige talenonderwijs is te eenzijdig gericht op vaardigheden en daardoor saai. De talen moeten weer een eigen smoel krijgen, met meer vakinhoud en aandacht voor taal- en cultuurbewustzijn.