Waarom whatsappen zo slecht nog niet is: Onderzoek naar sociale-mediagebruik en schrijven op school (Levende Talen Magazine, 2020)
De jeugd hanteert op sociale media een register met andere prioriteiten dan het zich conformeren aan de spellingregels. Maar al dat geapp blijkt helemaal niet zo slecht voor de schrijfvaardigheid.