Meertalig voortgezet onderwijs voor iedereen (Levende Talen Magazine, 2020)
Leerlingen in Amsterdam hebben in een pilotproject Arabisch, Chinees, Italiaans, Russisch, Spaans en Turks kunnen leren, naast ook Duits en Frans. De pilot heeft laten zien dat leerlingen graag talen leren.