Tijd om te lezen: Spanning, overleven en morele grenzen (Levende Talen Magazine, 2020)
Jeugd- en jongerenliteratuur. Engels. Besproken zijn Jackpot van Nic Stone, The mercies van Kiran Millwood Hargrave en The farm van Joanne Ramos.