Reader-based feedback (Levende Talen Magazine, 2020)
Lesidee. Creatief schrijven mag zich in warme belangstelling verheugen. Maar hoe beoordeel je deze opdrachten? De rode pen moet in ieder geval achterwege blijven. Ofwel: feedback in plaats van beoordeling.