Talen in de nieuwe tweede fase, deel 1 - Mulder, Hetty; Rijlaarsdam, Gert (Levende Talen Magazine, 1997)
594 Talen in de nieuwe tweede fase / Hetty Mulder en Gert Rijlaarsdam 596 'Tweede fase ingrijpender dan basisvorming.' Verslag van een discussie / Dirk Tuin 601 Het deelvak leesvaardigheid bij Frans en Duits. Nieuwe methodes voor de nieuwe tweede fase / Maartje Verwielen 609 ICT in de nieuwe tweede fase. Met een voorbeeld voor het vak Engels / Geert ten Tusscher en Lory Wagenaar 613 Debat, discussie of voordracht met vragen? Mondelinge taalvaardigheid Nederlands in de nieuwe tweede fase / Wim Daniels, Jan Renkema en Kees van Velzen 620 De koers is uitgezet, de reis begonnen. Turks en Arabisch op weg naar de nieuwe tweede fase / Gerard van Hooff m.m.v. Ali Ocak