Kennis over talen en culturen - Kwakernaak, Erik (Levende Talen Magazine, 2016)
Het huidige vreemdetalenonderwijs heeft geen inhoudelijke kernen: het mag overal over gaan, zolang het maar met de doeltaal te maken heeft. Kan kennis over talen en culturen deze lacune vullen?