Creatief schrijven als middel om tot begrip te komen: De kracht van creativiteit in de onderwijspraktijk - Diemel, Daniëlle (Levende Talen Magazine, 2022)
Creatief schrijven kan leiden tot beter en verdiepend leren. Wat levert het op om creatief schrijven te gebruiken voor het aanleren van het begrippenapparaat van verhaalanalyse?