Online interactie in de doeltaal: dat smaakt naar meer! - Jauregi, Kristi; Graaff, Rick de (Levende Talen Magazine, 2012)
Betekenisvolle interactie is in het vreemdetalenonderwijs een krachtig middel om taalverwerving te bevorderen. Maar binnen het klaslokaal blijft het moeilijk om deze interactie in de doeltaal te realiseren. Het gebruik van internet en de sociale media kan uitkomst bieden.