Schrijftaken en schrijverstypen - Kieft, Marleen; Rijlaarsdam, Gert (Levende Talen Magazine, 2005)
Zijn verschillende schrijverstypen gebaat bij verschillende schrijftaken? Marleen Kieft en Gert Rijlaarsdam over ingenieurs en beeldhouwers.