Gewone taal. Toetsen van spreekvaardigheid Engels - Zon, Jan van (Levende Talen Magazine, 2002)
Jan van Zon zocht naar een manier om ‘gewone’ gesprekken in zijn lessen in te passen en kwam op een simpel, praktisch systeem om de spreekvaardigheid te toetsen.