Wat docenten denken en maken van taalbewustzijn; Een curriculaire uitdaging voor het moderne vreemdetalenonderwijs? - Tammenga-Helmantel, Marjon (Levende Talen Tijdschrift, 2021)
Verschenen proefschrift. Bespreking van de dissertatie van Ellen van den Broek; Ellen van den Broek. Language awareness in foreign language education. Exploring teachers’ beliefs, practices and change processes. Radboud Universiteit, 2020.